Gradinita Minissa © 2014  Privacy Policy

STIRI & EVENIMENTE

DIN ACTIVITATEA GRADINITEI MINISSA

INFORMATII

DESPRE PROGRAMUL

August 2015

Iulie 2015

Iulie 2015

Programul standard de after school va include: jocuri creative de grup, lectura, arte plastice (desen, pictura), gimnastica si exercitii fizice, karaoke, kids party, initiere in sah, activitati pentru dezvoltarea personala, diverse concursuri si activitati atat in incinta locatiei, cat si in spatiul special amenajat in aer liber etc.

Pentru ca ne dorim copii fericiti, zambete colorate si amintiri frumoase, petrecem intreaga vara in atmosfera de vacanta. In 30 iulie ne-am distrat, cu mic si mare, la o mult asteptata petrecere hawaiana, cu soare, muzica, ghirlande, dans si veselie.

Putin a lipsit sa ne simtim ca la mare, pentru ca atmosfera de vacanta am avut din plin. Si vecinii gradinitei au aflat ca la aqua parc se striga, se tipa si se zbiara. Copiii au impartit cartierului rasete generoase si muuuulta apa.

Ne pregatim sa deschidem in septembrie

AFTER SCHOOL MINISSA

Am dansat si am cantat la cea mai insorita

PETRECERE HAWAIANA

Intr-o zi cu soare, ne-am balacit ca la mare

AQUA PARK MINISSA

Gradinita Minissa organizeaza pe durata intregului an calendaristic, dar mai ales in perioada vacantelor, evenimente pentru copii si parinti, plimbari in parcuri, vizionari de spectacole de teatru, circ sau film, vizite in locatii inedite (ferme, fabrici, agenti economici, ONG, institutii de stat), excursii si tabere tematice (Poiana Marului, Garana) etc. 

 

Dispunem, pentru zilele cu nori si fara soare, de  spatiu intern de joaca si minidiscoteca, pentru organizarea unor petreceri de neuitat.

PartyAquaParkGarana

GRADINITA  

DE VACANTA