Gradinita Minissa © 2014  Privacy Policy

Conditiile de desfasurare a activitatilor

Gradinta Minissa a fost autorizata in anul 2010 de către expertii Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar (ARACIP), pentru a face inscrieri si desfasura, potrivit standardelor nationale, procesul instructiv - educativ la nivel prescolar.

 

Agentia este institutie publica, de interes national, aflata in subordinea Ministerului Educatiei si Cercetarii, cu personalitate juridica si buget propriu de venituri si cheltuieli, avand drept scop evaluarea externa a calitatii in invatamantul preuniversitar. Prin desfasurarea activitatilor de evaluare externa in vederea autorizarii, precum si a celor de evaluare externa periodica, se asigura protectia beneficiarilor serviciilor educationale, ARACIP oferind garantia ca educatia primita in cadrul unitatii noastre de invatamânt preuniversitar este conforma cu cerintele stabilite la nivel national.

 

Functionam din septembrie 2009 in zona rezidentiala Dambovita, o zona linistita, sigura si nepoluata, respectiv intr-o cladire noua P/1E/M.  

 

In concordanta cu normativele in domeniul gradinitelor private, dispunem de  spatii interne (700 mp) si externe (600 mp) generoase si dotari de exceptie, amenajate si autorizate exclusiv pentru activitatea de educare si ingrijire a copiilor.  

Propunem o perspectiva noua de a privi dezvoltarea culturala si sociala a prescolarilor, racordata la normele europene in domeniu, care incurajeaza socializarea, creativitatea, exprimarea, altruismul... si ne straduim sa dezvoltam un parteneriat intre cadrele noastre didactice si parinti, care sa functioneze in interesul copilului.

 

Principala noastra preocupare este de a invata cu rabdare copilul sa descopere, sa simta, sa asculte, sa perceapa si sa inteleaga realitatea inconjuratoare.

 

La Gradinita Minissa, fiecare copil este incurajat sa isi faureasca vise, sa isi imagineze lumea, sa se bucure de magia lucrurilor si sa isi traiasca frumos varsta. Aici copilul este provocat sa comunice, sa interactioneze si sa experimenteze prietenia, rabdarea, responsabilitatea, increderea.

Pentru toate acestea, asiguram PERSONAL CALIFICAT, program flexibil, dotări de exceptie si un spatiu plin de viata, unde va invitam sa ne vizitati, daca nu v-am convins ca la noi oamenii mici fac lucruri mari.

Viziunea noastra

DOTARI PRINCIPALE

DESPRE GRADINITA NOASTRA